Øystein Steiro jr.

Snarøya og Holmenkollen sikret semifinale

Stavanger og Oslo Tennisklubb var allerede klare for sluttspillet, mens Snarøya og Holmenkollen slo onsdag følge.

Stavanger og Oslo Tennisklubb var allerede klare for sluttspillet, mens Snarøya og Holmenkollen slo onsdag følge.

Snarøya og Stabekk gjorde opp om den andre semifinaleplassen i gruppe A, og på Stabekk var det Snarøya som viste seg å være det sterkeste laget. Snarøya gikk hardt ut fra start.

Doublene med Øystein Steiro jr. og Nils Marius Ellefsen, samt Ali Raza Chaudry og Gaute Eie ble vunnet i to sett. Steiro jr. og Ellefsen hadde heller ingen problemer med å slå Lukas Hellum-Lilleengen og Nils Victor Ahlbäck singlene, og dermed var seieren sikret. Det hjalp lite at Stabekk vant de tre siste kampene, to av dem kom riktig nok av at motstanderen trakk seg sent i kampen.

I gruppe B stod kampen om den siste semifinaleplassen mellom regjerende mester Ullern og Holmenkollen i det som ble en jevn batalje. Etter de to doublene stod det 1-1, men ener Joachim Bjerke og toer Marin Franjicevic sikret Holmenkollen et forsprang med seier over Shane Carter La Porte og Herman Høyeraal.

Det var likevel fortsatt spenning etter at HTKs Johan Joachim Lien måtte trekke seg fra oppgjøret mot Joachim Andreas Schaefer på 6-1, 1-4. Oskar Peter Kristofer Stahlberg sikret derimot semifinalen med seier over Øivind Alver 6-0, 3-6, 6-2.

I de øvrige kampene vant Oslo Tennisklubb 5-2 over Bryne i Stavanger, mens Stavanger slo Bygdø 7-0. Dermed spiller Oslo Tennsklubb mot Snarøya og Stavanger mot Holmenkollen i semifinalen. Bryne møter Stabekk og Bygdø møter Ullern i kampen om å unngå nedrykk.

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788