Melanie Stokke tilbake på tennisbanen i turnering

av | 11 juni, 2018 - 08:55 | Melanie Stokke

Melanie Stokke har knapt spilt kamper i år på grunn av sykdomsproblemer og påfølgende operasjon. Nå er 21-åringen klar for turneringsspill igjen.

Melanie Stokke har knapt spilt kamper i år på grunn av sykdomsproblemer og påfølgende operasjon. Nå er 21-åringen klar for turneringsspill igjen.

Etter en god oppkjøringsperiode før årets sesong ble Stokke syk likevel avreise til USA for å spille flere turneringer. Nordstrand-jenta pådro seg influensa og bihulebetennelse.

Stokke trodde etter hvert at hun var kvitt problemene og prøvde seg i flere turneringer, men vant bare en av fem kamper. Den norske jenta slet fortsatt med bihulene og etter hvert ble det klart at hun måtte operere mandlene.

Litt over to måneder etter operasjonen skal norgesmesteren endelig spille sin kamp igjen. Det skjer i en 25.000-dollarsturnering i Barcelona, og Oslo-jenta møter Guiomar Maristany Zuleta De Reales, nummer 508 på WTA-rankingen. Stokke er sjuendeseedet i turneringen og er fortsatt rangert topp 300 i verden – hun hadde få poeng å forsvare fra starten av sesongen.

– Jeg har hatt litt problemer med baksidelår, så jeg fikk ikke spilt så mye tennis for en uke siden, men nå føler jeg meg bra igjen og gjør meg klar for denne uka, sier Stokke til Tennis-Norge.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Norsk suksess i Sverige

Norsk suksess i Sverige

Både Viktor Durasovic og Melanie Stokke kom til finalen av TP/Gardell Open i Båstad, men kun en av dem tok tittelen.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Siste innlegg

Arkiv