Ulrikke Eikeri

Ulrikke Eikeri vant i Sør-Korea

Ulrikke Eikeri jakter årets første tittel i en 25.000-dollarsturnering i Goyang i Sør-Korea.

Ulrikke Eikeri jakter årets første tittel i en 25.000-dollarsturnering i Goyang i Sør-Korea.

Den norske 25-åringen lå lenge godt an til å kapre en kvalifiseringsplass i Roland Garros, men mistet verdifulle poeng like før seedingen i kvalifiseringen var klar. Eikeri klarte ikke å kapre poengene tilbake og har dermed rettet fokuset mot Wimbledon.

– Nei, det blir ikke Roland Garros. Jeg får ta Wimbledon i stedet, sa Eikeri til Tennis-Norge i slutten av april.

I april spilte Eikeri turneringer i USA. Nå har Nordstrand-jenta forflyttet seg til et nytt kontinent: Asia og Sør-Korea. Onsdag var Norges beste rangerte kvinnelige tennisspiller i aksjon i første runde av 25.000-dollarsturneringen i Goyang.

Eikeri, som er tredjeseedet i turneringen, møtte Berfu Cengiz i sin første kamp. 18-åringen fra Tyrkia er nummer 453 på WTA-rankingen og gikk tidligere i år til topps i en 15.000-dollarsturnering i Sharm El Sheikh.

Det var Eikeri som var sterkest i oppgjøret. 25-åringen vant det første settet 6-3 og fulgte opp med 7-5 i det andre settet. Dermed gikk den norske jenta videre til andre runde i turneringen.

I neste oppgjør venter En Shuo Lang fra Kinesisk Tapei. 17-åringen er nummer 907 på verdensrankingen og var i finalen av en 15.000-dollarsturnering i slutten av oktober i fjor.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788