Ulrikke Eikeri

Ulrikke Eikeri til doublefinale i Sør-Korea

Ulrikke Eikeri er klar for finalen i double i 25.000-dollarsturneringen i Goyang.

Ulrikke Eikeri er klar for finalen i double i 25.000-dollarsturneringen i Goyang.

Nordstrand-jenta måtte se seg slått i andre runde av singleturneringen i Sør-Korea, men det har blitt bedre klaff i doubleturneringen. Sammen med japanske Akiko Omae har duoen tatt seg helt til finale etter en jevn og intens kamp både i kvart- og semifinale.

Duoen, som er andreseedet, tok seg enkelt videre fra første runde. Kvartfinalen ble avgjort i et supertiebreak med seier 10-8. Fredag var det duket for en ny jevn kamp, denne gangen mot Ji-Hee Choi og Na Ri Kim. Igjen ble det et supertiebreak som Eikeri og Omae vant 10-6.

I lørdagens doublefinale møter Eikeri og Omae vinneren i oppgjøret mellom tredjeseedede Kai-Chen Chang og Ching Wen Hsu. Også i neste uke spiller Eikeri en turnering i Sør-Korea.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788