Ulrikke Eikeri

Kanonstart ga Eikeri-seier

Ulrikke Eikeri er klar for kvartfinale i 25.000-dollarsturneringen i Changwon.

Ulrikke Eikeri er klar for kvartfinale i 25.000-dollarsturneringen i Changwon.

Nordstrand-jenta klarte torsdag å vinne et sett uten å tape et eneste game. Det har Eikeri gjort i tre av sine siste fire kamper. Et av oppgjørene var mot Alexandra Bozovic i forrige uke. Også denne uken var den australske jenta,  plassert som nummer 449 i verden, motstander.

Og igjen klarte Eikeri å vinne et sett over Bozovic uten at hun vant et eneste game. Det første settet endte nemlig 6-0 til den norske jenta. 25-åringen vant også de to første gamene i sett nummer to, før Bozovic tok sitt første game. Det andre settet ble jevnt og gikk til tiebreak, men der var Eikeri best og vant 7-1.

Dermed er Eikeri klar for kvartfinale i Sør-Korea. I fredagens kamp blir Victoria Rodriguez motstander. 23-åringen er nummer 315 i verden. Duoen møttes også i oktober, og da vant Eikeri i to strake sett.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788