Malene Helgø

Helgø og Grøner til topps i Bertel O. Steen Grand Prix

Malene Helgø og Jakob Grøner vant mandag Svelvik Tennisklubbs Grand Prix-turnering.

Malene Helgø og Jakob Grøner vant mandag Svelvik Tennisklubbs Grand Prix-turnering.

For andre gang på rad deltok Helgø i en norsk Grand Prix-turnering, og den norske 18-åringen tok sin andre strake seier på Grand Prix-nivå. Akkurat som forrige gang var Hedda Gurholt finalemotstander. Helgø hadde god kontroll og vant 6-3, 6-2. Furuset-spilleren slo også Sarina Reinertsen og Caroline Mürer Rohde-Moe i turneringen.

I herreturneringen ble det en duell mellom juniorspilleren Jakob Grøner og collegespilleren Eirik Sars Grøner. Begge var i gjennom tøffe dueller tidligere i turneringen. Førstnevnte kjempet hardt for å slå Joakim Karlsson, mens sistnevnte måtte ha tre sett for å beseire collegekollega Jakob Eskeland. I finalen var det Jakob Grøner som var best. Unggutten vant 7-6 (7-1), 6-4.

Bertel O. Steen Grand Prix er GP-turneringen med mest premiepenger. Grøner sikret seg 15.000 kroner med seieren, mens Helgø vant 10.000 kroner.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788