Familien Ruud fikk drømmemøte med Rafael Nadal: – De har lyst til å hjelpe Casper

PARIS: Casper Ruud måtte være fotograf for lillesøsteren da Rafael Nadal trente like før nordmannen onsdag.

PARIS: Casper Ruud måtte være fotograf for lillesøsteren da Rafael Nadal trente like før nordmannen onsdag.

Den norske 19-åringen har tidligere vært på besøk hos Rafael Nadal og hans akademi på Mallorca. Da trente duoen sammen. Før Ruuds trening i Paris onsdag, trente gruskongen på samme bane som Ruud, like før. Duoen tok seg tid til å hilse og snakke litt med hverandre.

– Det var gøy. Vi kjenner hverandre litt. Casper har jo trent hos han, og kjenner manageren, Carlos Costa, og treneren, Carlos Moya, fra tiden som spiller. De har vært veldig hyggelig med Casper og Pedro Rico har vært i dialog med dem, så jeg tror de har lyst til å hjelpe Casper, sier trener Christian Ruud, og avslører:

– Vi hadde planer om å prøve og trene med Nadal i dag, men han møter også en venstrehendt spiller. Kanskje skjer det igjen i framtiden. Carlos har ikke noe problem med det, og det ville vært gøy for Casper å få litt motivasjon av å trene med dem.

Artikkelen fortsetter under bildet

Casper Ruud ble henvist til jobben som fotograf av lillesøster Charlotte med pappa Christian i bakgrunnen. Foto: Odd-Sølve I. Grannes, Tennis-Norge.

Nadal trente i en og en halvtime onsdag. Spanjolen gikk også noen minutter over sin tildelte tid, og teamet rundt Ruud spøkte med at Christian måtte kaste verdenseneren av banen.

– Man kaster ikke av han presis på tid, så jeg måtte snike meg ut på banen og vise at vi hadde den fra halv, men de er veldig ydmyke og ikke noen primadonnaer. Det var ikke noe problem, smiler Ruud.

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788