Ulrikke Eikeri

Eikeri utslått av stortalent i Asia

Ulrikke Eikeri klarte ikke å ta seg videre til kvartfinalen av 25.000-dollarsturneringen i Goyang.

Ulrikke Eikeri klarte ikke å ta seg videre til kvartfinalen av 25.000-dollarsturneringen i Goyang.

Den norske 25-åringen begynte Asia-turnéen strålende med seier over Berfu Cengiz fra Tyrkia i første runde onsdag. Torsdag klarte Eikeri ikke å følge opp seieren.

Nordstrand-jenta møtte 17-åringen En Shou Liang i andre runde. Tennisspilleren fra Kinesisk Tapei er nummer 907 på WTA-rankingen, men blir ansett som et svært stort talent. Den unge jenta er nemlig nummer to på juniorrankingen og gikk i januar til topps i juniorutgaven av Australian Open i januar, både i single og double.

Det var likevel Eikeri som startet oppgjøret best. Norges best rangerte damespiller måtte kjempe, men vant det første settet 7-6 (7-2). I det andre settet gikk det mot et nytt tiebreak, men Liang viste klasse på 5-5 og vant settet 7-5.  I det tredje settet hang Eikeri med til 3-3. Da avgjorde Liang kampen og vant 6-3.

Også i neste uke spiller Eikeri en 25.000-dollarsturnering i Sør-Korea.

 

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788