Ulrikke Eikeri

Eikeri feiret nasjonaldagen med seier i Sør-Korea

Ulrikke Eikeri tjuvstartet Norges nasjonaldag med å ta seg enkelt videre til kvartfinale i 25.000-dollarsturneringen i Incheon.

Ulrikke Eikeri tjuvstartet Norges nasjonaldag med å ta seg enkelt videre til kvartfinale i 25.000-dollarsturneringen i Incheon.

Den norske 25-åringen spilte natt til 17. mai norsk tid andre runde av en 25.000-dollarsturnering. Eikeri viste strålende form da hun mandag vant ti game på rad, og dermed tok et av settene uten å tape et game.

Torsdag ventet Maia Lumsden på den andre banehalvdelen. Den britiske 20-åringen er nummer 461 på WTA-rankingen og var i februar i finalen av en 25.000-dollarsturnering. Mot Eikeri var Lumsden sjanseløs.

Eikeri fulgte nemlig opp den gode kampen fra første runde. Også torsdag smelte Nordstrand-jenta til med hele 6-0 i det første settet. Lumsden var bedre med i det andre settet, men Eikeri vant også det, denne gangen 6-4.

I kvartfinalen av turneringen venter Berfu Cengiz, nummer 453 i verden. Eikeri vant i forrige uke 6-3, 7-5 over den tyrkiske tennisspilleren og er favoritt før oppgjøret. Kampen spilles trolig fredag.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788