Viktor Durasovic tennis

Durasovic tapte i Challenger-turneringen

Viktor Durasovic klarte ikke å følge opp bragden i første runde av Challenger-turneringen i Puerta Vallarta. 

Viktor Durasovic klarte ikke å følge opp bragden i første runde av Challenger-turneringen i Puerta Vallarta. 

Nordstrand-spilleren imponerte alle da han tirsdag slo ut nummer 184 i verden, Christopher Eubanks, som på søndag gikk til topps i en Challenger-turnering. Allerede onsdag måtte Durasovic ut i andre runde av turneringen mot Ante Pavic, nummer 266 i verden. Den kroatiske 29-åringen har en besteplassering i karrieren som nummer 132 fra 2014.

Den kroatiske storserveren skapte problemer for Durasovic i starten av oppgjøret og brøt på første forsøk. Nordmannen hadde trøbbel i de første gamene, men spilte seg til en breakmulighet på 4-2 og reduserte til 4-3. 21-åringen holdt serve resten av settet og kom seg til tiebreak, akkurat som mot Eubanks.

Denne gangen ville det derimot seg ikke i tiebreaket. Nordmannen klarte ikke å håndtere servene til Pavic, og motstanderen vant settet med 7-3 i tiebreaket. I det andre settet var Pavic best og vant 6-2.

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788