Casper Ruud og Viktor Durasovic

Durasovic og Ruud klatrer på rankingen

Viktor Durasovic og Casper Ruud avanserer til sammen nærmere 50 plasser på ATP-rankingen.

Viktor Durasovic og Casper Ruud avanserer til sammen nærmere 50 plasser på ATP-rankingen.

Den norske duoen gjorde fine turneringer i forrige uke. Durasovic vant fire kamper og tok seg gjennom kvalifiseringen i en Challenger-turnering, og deretter til andre runde – for første gang i karrieren på nivået.

Ruud spilte på sin side en ATP 250-turnering i München med wildcard. I første runde slo unggutten nummer 86 i verden, Marius Copil. I andre runde spilte nordmannen en god kamp mot nummer 14 i verden, Roberto Bautista Agut, men tapte.

Durasovic sikret seg 13 poeng for resultatene i Puerta Vallarta, mens Ruud skaffet seg 20 nye poeng. Dermed klatrer Ruud 19 plasser til 174.-plass, mens Durasovic beveger seg 30 plasser oppover på rankingen til en 424.-plass.

De norske spillerne på kvinnesiden falt alle noe få plasser.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788