Casper Ruud og Rafael Nadal.

Casper Ruud trente med Rafael Nadal før andre runde

PARIS: Casper Ruud fikk Rafael Nadal som sparringspartner før oppgjøret i andre runde av Roland Garros.

PARIS: Casper Ruud fikk Rafael Nadal som sparringspartner før oppgjøret i andre runde av Roland Garros.

Onsdag møtte Ruud og teamet Nadal like før trening, der Ruuds lillesøster stjal showet. Da trente verdenseneren på samme bane, bare før Ruud. Torsdag ble det et nytt drømmemøte, denne gangen som treningspartnere på banen.

Den norske 19-åringen fikk nemlig æren av å slå inn med Nadal. Duoen trente sammen i en halvtime for å gjøre seg klare til sine kamper i andre runde. Ruud møter Ramos-Vinolas, mens Nadal spiller mot Guido Pella.

– Vi kjenner hverandre litt. Casper har jo trent hos han, og jeg kjenner manageren, Carlos Costa, og treneren, Carlos Moya, fra tiden som spiller. De har vært veldig hyggelig med Casper og Pedro Rico har vært i dialog med dem, så jeg tror de har lyst til å hjelpe Casper, sa trener Christian Ruud til Tennis-Norge onsdag.

Oppgjøret mot Ramos-Vinolas er forventet å starte en gang etter 14.00. Se utvalgte bilder fra treningen under:

 

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788