Casper Ruud

Casper Ruud møter fransk unggutt i Portugal

Casper Ruud skal kommende uke i aksjon i en ATP Challenger-turnering i Braga.

Casper Ruud skal kommende uke i aksjon i en ATP Challenger-turnering i Braga.

Den norske 19-åringen har hatt to fine turneringsuker. For en uke siden var han i finalen av Challenger-turneringen i Francavilla, og noen dager senere slo han nummer 86 i verden, Marius Copil, i strake sett i ATP 250-turneringen i München. Deretter gjorde Ruud en hederlig innsats, men tapte for nummer 14 i verden, Roberto Bautista Agut.

Tirsdag venter en ny kamp for Ruud. Den norske 19-åringen møter franske Evan Furness. Duoen har møttes to ganger tidligere, begge gangene på juniornivå i Roland Garros. Det var Ruud som gikk seirende ut av begge kampene.

Furness er for øyeblikket rangert som nummer 476 på ATP-rankingen og har gått gjennom kvalifiseringen for å nå hovedrunden. 19-åringen har vunnet en Futures-turnering i år og var nylig i finalen, men måtte trekke seg.

Turneringens best rangerte spiller er for øvrig hjemmehåpet Gastao Elias, nummer 108 i verden. Ruud kan ikke møte portugiseren før i en eventuell finale. Før finalen kan Snarøya-gutten møte ungguttene Alex De Minaur og Felix Auger-Aliassime.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788