Ulrikke Eikeri

Andreseedet Eikeri enkelt videre i Sør-Korea

Ulrikke Eikeri fikk få problemer i første runde av 25.000-dollarsturneringen i Changwon.

Ulrikke Eikeri fikk få problemer i første runde av 25.000-dollarsturneringen i Changwon.

Nordstrand-spilleren fortsetter turnéen i Sør-Korea og spiller denne uken sin tredje 25.000-dollarsturnering på rad i landet. I den første turneringen ble Eikeri slått ut i andre runde, mens hun i forrige uke tapte i kvartfinalen.

I denne ukens turnering er Oslo-jenta andreseedet og fikk en overkommelig trekning i første runde. 25-åringen møtte britiske Freya Christie, nummer 580 på WTA-rankingen. 20-åringen har likevel vært helt oppe på 286.-plass i 2016. Eikeri trengte en time og 23 minutter på å vinne 6-1, 6-2 over Christie.

Andre runde spilles torsdag. Den norske jenta møter vinneren i oppgjøret mellom Alexandra Bozovic, som Eikeri slo i forrige uke, og kvalifiseringsspilleren Alica Barnett, nummer 618 i verden.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788