Malene Helgø imponerte i Sverige | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Malene Helgø imponerte i Sverige | Tennis-Norge

Malene Helgø imponerte i Sverige

Malene Helgø slo tilbake etter en dårlig start i Sverige og tok seg videre til andre runde i 15.000-dollarsturneringen i Karlskrona.

Furuset-spilleren spiller sin første internasjonale turnering siden mars, men har i mellomtiden vist god form i Fed Cup, der Helgø vant et sett mot to tidligere toppspillere. I tillegg vant det norske talentet Grand Prix-turneringen i Mjøndalen i helga.

I Sverige møtte Helgø rumenske Cristina Adamescu i første runde. 22-åringen er nummer 666 på WTA-rankingen med en besteplassering som nummer 595. Tennisspilleren fra Romania var i 2017 i to finaler i 15.000-dollarsturneringer, men tapte begge.

Helgø startet dårlig mot sjetteseedede Adamescu. 18-åringen holdt følge til 3-3 i det første settet, men da tok motstanderen kommandoen og vant 6-3. I det andre settet slo sølvvinneren fra NM tilbake og vant 6-2. Jenta fra Fjellhamar fulgte opp med 6-2 også i det tredje settet.

Dermed er Helgø videre til andre runde i turneringen. Motstanderen i torsdagens kamp blir vinneren i oppgjøret mellom de urangerte kvalifiseringsspillerne Julita Saner og Louise Brunskog.

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...