Viktor Durasovic enkelt videre i Challenger-kvalifisering

Viktor Durasovic vant første kvalifiseringsrunde i Challenger-turneringen i Puerto Vallarta på under en time.

Viktor Durasovic vant første kvalifiseringsrunde i Challenger-turneringen i Puerto Vallarta på under en time.

Nordstrand-spilleren prøver seg på nytt i kvalifiseringen til en Challenger-turnering. I forrige uke var Durasovic i kvalifiseringsfinalen, men måtte se seg slått av den tidligere toppspilleren James Ward.

I Mexico er Durasovic denne gangen tredjeseedede og fikk , på papiret, en overkommelig trekning i den første kvalifiseringsrunden. 21-åringen fra Norge trakk det meksikanske wildcardet Mario Urquidi. 26-åringen har aldri tatt ATP-poeng i karrieren.

Også i andre runde er det gode muligheter for Durasovic å ta seg videre. Unggutten møter nok en gang en spiller med et wildcardet, 17-åringen Santiago Ruiz Velasco eller 18-åringen Alvaro Gonzalez-Aramburu, begge urangerte.

Skulle Durasovic ta seg helt til kvalifiseringsfinalen er den beste rangerte spilleren han kan møte Emilio Gomez, nummer 519 på ATP-rankingen.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788