Ulrikke Eikeri

Tøft tap for Eikeri i Praha Open

Ulrikke Eikeri klarte ikke å ta seg videre fra andre kvalifiseringsrunde i WTA-turneringen i Praha.

Ulrikke Eikeri klarte ikke å ta seg videre fra andre kvalifiseringsrunde i WTA-turneringen i Praha.

Norges høyest rankede kvinnespiller, Ulrikke Eikeri (nummer 245 i verden), fikk en god start på turneringsløpet i den Tsjekkiske hovedstaden. Lørdag feide hun Chantal Skamlova (230) av banen i to sett med sifrene 6-1 og 6-3 i første kvalifiseringsrunde.

Søndag var det klart for andre kvalifiseringsrunde. Der ventet den langt høyere rankede spilleren Jasmine Paolini (144) som er fjerdeseedet. I første runde vant hun 6-1, 6-3 over japanske Shuko Aoyma (332).

Eikeri fikk ingen god start på søndagens oppgjør mot Paolini. Nordstrand-jenta tapte første sett 3-6. I det andre settet fikk Paolini vist hvorfor hun er 101 plasser høyere på WTA-rankingen enn den norske 25-åringen. Paolini traff bedre på det meste og vant andre sett 6-0. Dermed ble det slutt for Eikeri i Praha etter 0-2 tap med sifrene 3-6 og 0-6.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788