Melanie Stokke

Melanie Stokke gjennomførte vellykket operasjon: – Må være tålmodig

Melanie Stokke har slitt med bihulene store deler av sesongen. Nå er hun trolig kvitt plagene.

Melanie Stokke har slitt med bihulene store deler av sesongen. Nå er hun trolig kvitt plagene.

2018 har på ingen måte blitt slik Melanie Stokke hadde sett for seg. Det har blitt flere turneringsopphold og i det hele tatt få turneringer. Årsaken har vært irriterte bihuler. Plagene har vært så store at 21-åringen tidligere i uke gjennomførte en operasjon.

– Operasjonen gikk bra, jeg bare må passe på å ta det med ro de neste dagene, sier Stokke til Tennis-Norge.

Stokke hadde i utgangspunktet planlagt å ta operasjonen i juni. Dermed skulle hun spille Fed Cup for Norge, men problemene ble for store og operasjonen ble framskyndet. Fire dager etter at Nordstrand-jenta lå under kniven føler hun seg bra.

– Det kunne vært mye verre, jeg har ikke plagsomme smerter eller symptomer som kvalme og feber som jeg ble fortalt at var normalt etter operasjonen, sier Stokke.

Likevel tenker den norske tennisspilleren å ta tiden til hjelp før hun kommer tilbake i turneringsspill.

– Jeg tenker meg at i juni kan jeg starte med turneringer igjen hvis alt går etter planen. Det spørs litt hvordan det går nå, når jeg kan starte opp igjen med trening. Mitt mål er å være tålmodig og gi meg den tiden jeg trenger så jeg kan kjøre på og ikke holde noe tilbake. Og da får vi se hvor lang tid det tar, sier Stokke.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788