Stefanos Tsitsipas

Gresk unggutt ble første spiller fra Ruuds årskull i finalen av en ATP 500-turnering

Stefanos Tsitsipas gjorde det Casper Ruud ikke klarte i en ATP 500-semifinale.

Stefanos Tsitsipas gjorde det Casper Ruud ikke klarte i en ATP 500-semifinale:

Den greske tennisspilleren slo Pablo Carreno Busta, samme spiller som Ruud hadde matchball mot i semifinalen av ATP 500-turneringen i Rio de Janeiro i 2017. Mot Carreno Busta klarte Tsitsipas bragden. Den høye grekeren vant det første settet 7-5 etter å ha ledet 5-2. I det andre settet fulgte 19-åringen opp med 6-3.

Tsitsipas har storspilt hele uka i ATP 500-turneringen i Barcelona. Fredag slo han en av de aller beste grusspillerne, Dominic Thiem, og ble dermed den andre spilleren født i 1998 som har tatt seg til en semifinale i en ATP 500-turnering. Den første var Casper Ruud.

I finalen møter Tsitsipas, som er nummer 63 på ATP-rankingen, vinneren i oppgjøret mellom verdensener Rafael Nadal og David Goffin.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788