Viktor Durasovic

Durasovic til kvalifiseringsfinale

Viktor Durasovic fikk for andre runde på rad enkel motstand i kvalifiseringen til Challenger-turneringen i Mexico.

Viktor Durasovic fikk for andre runde på rad enkel motstand i kvalifiseringen til Challenger-turneringen i Mexico.

Norgesmesteren har hatt en heldig trekning i Puerta Vallarta i Mexico. I både første og andre kvalifiseringsrunde har Durasovic møtt urangert motstand, to lokale spillere.

Søndag var unggutten Alvaro Gonzalez-Aramburu motstander i andre kvalifiseringsrunde. 18-åringen, som spiller turneringen med wildcard, slo en yngre landsmann i den første kvalifiseringsrunden. Mot Durasovic hadde Gonzalez-Aramburu ingen sjanse. Den norske 21-åringen vant enkelt første sett 6-1 og fulgte opp med 6-4 i det andre settet.

Mandag spiller tredjeseedede Durasovic om en plass i hovedrunden. Da venter femteseedede Emilio Gomez, nummer 519 i verden med en besteplassering som nummer 215 fra 2014. Gomez slo Durasovic i tre sett i desember på Den dominikanske republikk i en Futures-turnering.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788