Viktor Durasovic tennis

Durasovic tapte i kvalifiseringsfinalen

Viktor Durasovic spilte en god kamp, men klarte ikke å ta seg videre til hovedrunden i Challenger-turneringen i Leon.

Viktor Durasovic spilte en god kamp, men klarte ikke å ta seg videre til hovedrunden i Challenger-turneringen i Leon.

Nordmannen hadde en god helg i Mexico. Durasovic slo to spillere fra Guatamala i første og andre kvalifiseringsrunde. I kvalifiseringsfinalen ventet en tøffere utfordring.

Motstanderen var James Ward. 31-åringen var i 2015 rangert på 89.-plass i verden, men er for øyeblikket nummer 798. Rankingfallet har kommet på av skader. Briten har vært i spill igjen siden starten av mars, men har i likhet med Durasovic ikke hatt resultatene på sin side. Ward tok derimot en sterk seier over Federico Gaio, nummer 320 i verden, i andre kvalifiseringsrunde.

Durasovic begynte oppgjøret mot veteranen glimrende. Norgesmesteren holdt sitt første servegame blankt og fikk tre muligheter til å bryte i Wards første servegame, men klarte ikke å ta ledelsen. Utover i settet måtte unggutten selv redde fire breakballer, og fikk ytterligere to muligheter. Likevel endte settet i tiebreak, der Ward stakk av med seieren 7-3.

I det andre settet hang Durasovic med, men Ward fikk et brudd og vant settet 6-3.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788