Casper Ruud

Casper Ruud møter yngre stortalent

For andre gang i karrieren møter Casper Ruud det canadiske stortalentet Felix Auger-Aliassime.

For andre gang i karrieren møter Casper Ruud det canadiske stortalentet Felix Auger-Aliassime.

Og for andre uke på rad møter Ruud en gammel kjenning. Dermed får nordmannen nok en gang en ny mulighet til å ta en revansj. Forrige gang duoen møttes tapte 19-åringen fra Snarøya knepent 4-6, 7-6 (7-4), 4-6.

Canadieren er for øyeblikket rangert høyere enn Ruud med sin 186.-plass. Auger-Aliassime var i oktober i 2017 rangert som nummer 153 i verden. Det skjedde etter at stortalentet vant to Challenger-turneringer i 2017.

17-åringen blir regnet som en av verdens største talenter. I 2017 var Auger-Aliassime rangert på andreplass på juniorankingen. Allerede som 16-åring tok han seg til en finalen på Challenger-nivå.

– Dette er et oppgjør som ikke bare nordmenn og canadiere er interessert i, men tennisfans over hele verden. Det var spektakulært da Casper Ruud vant en Challenger-turnering som 17-åring, men hans canadiske motpart vant en kamp i hovedtablå av en Challenger da han var 14 år gammel. Det er ikke bare spektakulært, men egentlig helt umulig, sa Eurosport-kommentator Sverre Krogh Sundbø til Tennis-Norge foran det forrige møtet.

Oppgjøret spilles onsdag rundt klokken 14.00 – 15.00.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788