Casper Ruud

Casper Ruud mot belgier i Italia

Casper Ruud møter en belgier ut av form i første runde av ATP Challenger-turneringen i Francavilla al Mare.

Casper Ruud møter en belgier ut av form i første runde av ATP Challenger-turneringen i Francavilla al Mare.

Norges beste rangerte tennisspiller skal opp mot belgiske Arthur De Greef i første kamp i hovedrunden av Challenger-turneringen i Italia. Da håper Ruud å legge bak seg dommertrøbbelet, og den bitre kampen mot Maxime Janvier.

Motstander De Greef har ikke hatt noen god start på sesongen. 26-åringen startet året med fire strake tap. De siste månedene har han tre ganger forsøkt å kvalifisere seg for hovedrunden i tre Challenger-turneringer, men har mislyktes alle gangene. Denne gangen går belgieren, som er nummer 287 på ATP-rankingen, rett inn i hovedrunden. Hans beste plassering på verdensrankingen er en 113.-plass fra juli 2017.

Blir det seier over De Greef for Ruud, er det sannsynlig at motstanderen i andre runde blir en kjenning, supertalentet Felix Auger-Aliassime. Den canadiske unggutten slo Ruud 6-4, 6-7 (4-7), 6-4 i en Challenger-turnering i Lyon i fjor.

Oppgjøret spilles trolig mandag.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788