Slik spilles Norge – Irland i Davis Cup | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Slik spilles Norge – Irland i Davis Cup | Tennis-Norge

Slik spilles Norge – Irland i Davis Cup

Duoen Casper Ruud og Viktor Durasovic skal i aksjon både lørdag og søndag.

Foran 2018-sesongen gjorde ITF endringer i Davis Cup-formatet. Det betyr at de fem kampene spilles lørdag og søndag, i stedet for fredag, lørdag og søndag. I tillegg går ikke kampene over fem sett lengre, men det avgjøres i løpet av tre sett.

Det hele åpnes med to singlekamper lørdag fra klokken 12.00 i Oslo Tennis Arena. Viktor Durasovic møter Irlands ener, Peter Bothwell, i den første kampen. Deretter møter Norges ener, Casper Ruud, det unge irske talentet Simon Carr.

Søndag starter tennisdagen med doublekamp klokken 10.00, der Casper Ruud og Viktor Durasovic høyest trolig spiller mot Bothwell og Carr.

Etter doublekampen kan oppgjøret være avgjort. I så fall blir det en kamp til, sannsynligvis mellom Simen Sunde Bratholm og en annen irsk spiller som ikke har vært i aksjon. Er nedrykkskampen ikke avgjort etter doublekampen, spiller Ruud mot Bothwell i kamp nummer fire, og eventuelt Durasovic mot Carr i kamp nummer fem.

Alt foregår i Oslo Tennis Arena, og det er gratis inngang.

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...