Malene Helgø

Helgø og Sunde Bratholm vant Grand Prix Furuset

Malene Helgø slapp å spille finalen, mens Simen Sunde Bratholm vant finalen på herresiden i Grand Prix Furuset.

Malene Helgø slapp å spille finalen, mens Simen Sunde Bratholm vant finalen på herresiden i Grand Prix Furuset.

I Grand Prix-turneringen på Furuset stilte den danske stortalentet Clara Tauson opp. 15-åringen er nummer 62 på juniorrankingen og har vunnet en 15.000-dollarsturnering i Stockholm, der hun slo Helgø, som ønsket revansj på hjemmebane.

Det fikk Helgø derimot ikke. 18-åringen fra Romerike slapp nemlig å møte Tauson i finalen. Den danske jenta trakk seg fra finalen, og dermed gikk Helgø til topps i sin første turnering for året. Sølvvinneren fra NM pleier vanligvis ikke å spille Grand Prix-turneringene.

På herresiden var Simen Sunde Bratholm og Marcus Anker Aarthun Sulen i finalen. Begge hadde tatt seg til finalen uten å tape sett og en av dem skulle også gå hele turneringen uten å tape sett. Sunde Bratholm viste seg å være sterkest og vant 6-3, 7-5.

Sunde Bratholm vant over Marcus Sørensen i semifinalen, mens Sulen tok en imponerende seier over Peter August Anker.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788