Hyeon Chung

Chung overrasket Zverev, Sandgren fortsatte oppturen

Hyeon Chung er for første gang i karrieren klar for fjerde runde i en Grand Slam-turnering.

Hyeon Chung er for første gang i karrieren klar for fjerde runde i en Grand Slam-turnering.

21-åringen gjorde Zverevs Grand Slam-opplevelse enda verre. Tyskeren er nummer fire på ATP-rankingen, men i de fire store turneringene er det beste resultatet en kamp i fjerde runde i Wimbledon fra i fjor.

Mot Chung ble det jevnt, og Zverev startet best. Chung startet dårlig og tapte det første settet 5-7, men slo tilbake med 7-6 (7-3). Da Zverev vant det tredje settet 6-2, så det ut som at tyskeren skulle vinne kampen, men Chung reiste seg og vant de neste settene 6-3 og 6-0.

– Det var virkelig en tøff kamp. Jeg prøvde bare å spille på 100 prosent der ute, sa Chung etter kampen.

Sandgren fortsetter eventyret
Tennys Sandgren tapte for Casper Ruud i kvalifiseringen til ATP 250-turneringen tidligere i januar, men imponerer stort i sin andre hovedrunde i en Grand Slam-turnering. I de to første rundene slo amerikaneren ut Jeremy Chardy og Stanislas Wawrinka.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Tennys Sandgren
Tennys Sandgren er i form. Foto: Shutterstock.com.

I lørdagens kamp i tredje runde ventet tyske Maximilian Marterer. Igjen overbeviste Sandgren, selv om han tapte det første settet 5-7. Tennisspilleren fra Tennessee vant de neste settene 6-3, 7-5, 7-6 (7-5).

Mandag må amerikaneren gjennom en ny tøff kamp. Da venter Dominic Thiem. Østerrikeren er nummer 5 på ATP-rankingen og slo franske Adrian Mannarino i tredje runde. Roter Sandgren seg inn i kvartfinalen vil det være en kjempesenasjon.

Halep måtte kjempe
Verdensener Simona Halep møtte lørdag den amerikanske 24-åringen Laureen Davis og fikk en tøff kamp. Duoen tok hvert sitt sett i åpning, begge vant 6-4. Det tredje ble langt og tøft. Ikke før det stod 15-13 var kampen avgjort, etter tre timers og 44 minutters spill.

– Jeg er helt ferdig, men det er fint at vi kunne vise fin tennis, sa Halep etter maktanstrengelsen, ifølge NY Times.

Ellers slo Naomi Osaka ut det australske hjemmehåpet Ashleigh Barty, seedet som nummer 18, med 6-4, 6-2, mens nummer 85 i verden, Marton Fucsovics, er videre til fjerde runde etter seier over Nicolas Kicker.

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788