Helene Heiberg

Favorittseire i innendørs-NM

Kvalifiseringen for herrer og første runde i kvinneklassen ble lørdag ferdigspilt i norgesmesterskapet innendørs.

Kvalifiseringen for herrer og første runde i kvinneklassen ble lørdag ferdigspilt i norgesmesterskapet innendørs.

I dameklassen slapp to av favorittene å spille i første runde. Både Sarina Reinertsen og Emilie Elde fikk walkover i første runde, det samme fikk Helle Gimming Stene, som møter nettopp Reinertsen i andre runde.

Alle spillerne som gikk videre til andre runde lørdag vant i to sett. Tittelkandidater som Lillian Alexandra Gabrielsen, Helene Alexandra Heiberg, Elinor Storkaas, Hedda Gurholt og Ine Soltveit Stange vant sine kamper. Seedede Maren Nordklev røk derimot ut av turneringen etter tap 5-7, 0-6 for Anna Sofia Håseth.

I kvalifiseringen for herrer tok blant annet brødrene Thomas og Christian Linge seg til hovedrunden. 16-åringen Edvard Porsmyr Hansen sikret seg en plass i hovedrunden, mens 15-åringen Henrik Lynum vant over generalsekretær Alexander Kjær.

Også Alisdair Munro, Morten Sivertsen, Jørgen Arnesen og Leif William Gabrielsen er klare for hovedrunden. Marcus Henrik Gathen Gavelli spiller hovedrunden som lucky loser.

For øvrig blir det ingen finale mellom de to største forhåndsfavorittene, Simen Sunde Bratholm og Peter August Anker. Vinner duoen alle sine kamper før kvartfinalen, møtes de i semifinalen.

 

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788