15-åringen Elde til topps i innendørs-NM

15-åringen Emilie Elde slo overraskelsen Ine Soltveit Stange og vant norgesmesterskapet innendørs.

15-åringen Emilie Elde slo overraskelsen Ine Soltveit Stange og vant norgesmesterskapet innendørs.

Elde har gjort et meget solid NM i Heminghallen. Ullern-spilleren hadde ikke tapt et eneste sett før finalen, men det var ventet en tøff kamp onsdag.

15-åringen møtte nemlig klubbvenninnen Stange, som har vært NMs store sensasjon. Jevngamle Stange slo blant annet ut førsteseedede Sarina Reinertsen på veien til finalen og har vist stor framgang i hele høst. Ullern-spilleren toppet det med finale.

I finalen ble det derimot for tøft. Elde fortsatte det solide spillet fra tidligere i turneringen og tok en komfortabel finaleseier 6-3, 6-0.

Dermed tok Elde sin andre NM-tittel for seniorer i single. Den unge tennisspilleren er ansett som et stort talent og har et stort spill. I november imponerte hun med sterkt spill mot Malene Helgø i 15.000-dollarsturneringen i Oslo.

– Det var ett av mine mål å vinne innendørs-NM. Jeg forberedte meg godt og synes spillet satt bra i kampene. En finale er alltid litt ekstra, og jeg er fornøyd med hvordan den gikk. Nå skal jeg ha en rolig jul med familien, gå litt på ski og lade opp til internasjonale turneringer over nyttår, sier Elde til Tennis-Norge.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788