Marcus Anker Aarthun Sulen

Sulen slo Björn Borgs sønn

Marcus Anker Aarthun Sulen viste seg til slutt sterkest i den norsk-svenske duellen mot Leo Borg.

Marcus Anker Aarthun Sulen viste seg til slutt sterkest i den norsk-svenske duellen mot Leo Borg.

Det skiller fire år i alder mellom Sulen (18) og Borg (14), men likevel var det knyttet spenning til oppgjøret i første runde av Grade 5-juniorturneringen ProAktiv Eiendomsmegling ITF Stavanger. Borg blir nemlig sett på som et stort talent, er sønn av de største tennislegendene gjennom tidene, Björn Borg, og har allerede vunnet en doubletittel på juniornivå. På U14-rankingen er unggutten nummer ni.

Stavanger-spilleren Sulen er på sin side førsteseedet i turneringen og inne i avslutningen av juniorkarrieren. 18-åringen spiller i neste uke sin siste turnering som junior under ITF Paradis i Bergen. I juli tok unggutten sin første tittel på juniornivå i Malahide ITF Under 18, en grade 5-turnering.

Mot Borg hadde Sulen startproblemer. Nordmannen ble holdt til tiebreak av Borg, men der viste siddisen at han var sterkest. Sulen sikret seg settet med seier i tiebreaket. I det andre settet gikk det bedre, og unggutten fra Stavanger tok seg videre med 6-2.

– Jeg var litt nervøs i starten, men det kom seg utover kampen. Jeg satte mer fart på ballen, og etter hvert ble han mer sliten, sier Sulen til Stavanger Tennisklubbs hjemmeside.

Også Stavanger-spilleren Lars Peder Minsaas og Herman Høyeraal tok seg videre til andre runde, mens Felix Nordby røk ut.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788