Melanie Stokke

Stokke overlegen i Senegal

Melanie Stokke overbeviste onsdag i første runde av 25.000-dollarsturneringen i Dakar.

Melanie Stokke overbeviste onsdag i første runde av 25.000-dollarsturneringen i Dakar.

Den norske 21-åringen tester ut et nytt område og spiller denne uken turnering i Dakar i Senegal etter turneringsfri i forrige uke. Stokke er fjerdeseedet i Afrika og fikk en relativt overkommelig trekning i første runde.

Nordstrand-jenta møtte den indiske kvalifiseringsspilleren Ashmitha Easwaramurthi. 28-åringen fra India har ikke vært rangert på WTA-rankingen siden i starten av 2016. Da var hun på sitt beste nummer 926, men det er tilbake i 2009.

Det skinte også igjen på banen mot Stokke. Den indiske motstanderen hadde lite å by på og ble feid av banen. Stokke hadde ingen problemer med å vinne kampen. I det første settet vant norgesmesteren 6-0, mens det andre settet endte 6-1.

I andre runde møter Stokke franske Clothilde De Bernadi. 22-åringen er nummer 470 på verdensrankingen og har en bestenotering som 276 fra 2015. Den franske jenta vant en 15.000-dollarsturnering i Libanon i starten av oktober.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788