Ulrikke Eikeri

Eikeri med overlegen seier, Bratholm spiller hovedrunde

Ulrikke Eikeri gjorde en sterk kamp i første kvalifiseringsrunde til en 80.000-dollarsturnering i USA.

Ulrikke Eikeri gjorde en sterk kamp i første kvalifiseringsrunde til en 80.000-dollarsturnering i USA.

Den norske 24-åringen har den siste tiden gjort brukbare kamper mot høyt rangerte spillere, uten å nå helt opp. Resultatmessig har det likevel gått framover i kamp for kamp. Denne uken prøver Eikeri for tredje uke på rad å nå hovedrunden i en 80.000-dollarsturnering. Forrige uke fikk hun til slutt en plass i hovedrunden uten å spille kvalifisering, mens uken før gikk hun gjennom hele kvalifiseringen.

Søndag møtte Eikeri amerikanske Hanna Chang. 19-åringen er nummer 450 på WTA-rankingen og vant tidligere i høst en 15.000-dollarsturnering. Mot Eikeri hadde talentet fra USA lite å stille opp med. Jenta fra Norge vant kampen hele 6-1, 6-2 på litt over en time. Eikeri møter i andre runde Chieh-Yu Hsu, nummer 364 på verdensrankingen.

Simen Sunde Bratholm spilte denne helga kvalifisering til en Futures-turnering i Estland. Heming-spilleren tapte kvalifiseringsfinalen mot Ville-Petteri Ahti på jevnest mulig vis, 6-1, 5-7, 6-7 (9-11). 18-åringen får likevel spille hovedrunde som lucky loser og møter wildcardet Kristjan Tamm, nummer 1419 i verden, i første runde.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788