Ulrikke Eikeri

Eikeri med ny suveren seier

Ulrikke Eikeri gjorde en ny kjempkamp i andre kvalifiseringsrunde til 80.000-dollarsturneringen i Waco.

Ulrikke Eikeri gjorde en ny kjempkamp i andre kvalifiseringsrunde til 80.000-dollarsturneringen i Waco.

Den norske 24-åringens overbevisende spill bare fortsetter. Eikeri har den siste månedene slått spillere rangert under og rundt henne på rekke og rad. Kun høyere rangerte og mer meritterte spillere har stått i veien for henne, selv om Nordstrand-spilleren har kommet nærmere og nærmere i hver av disse kampene.

I mandagens kamp i andre kvalifiseringsrunde var Chieh-Yu Hsu fra Kinesisk Tapei motstander. 25-åringen er nummer 364 på verdensrankingen og var i 2014 rangert på 224.-plass. Den siste tiden har Hsu vist dårlig form, og det fortsatte mot Eikeri.

Eikeri gikk ut i hundre mot Hsu og var fullstendig overlegen i det første settet. Den norske jenta vant settet hele 6-0 og tapte bare sju poeng i løpet av hele settet. I det andre settet gikk også det meste Eikeris vei, og hun vant settet 6-1. Denne gangen tok Hsu 14 poeng, men kampen var likevel ferdig etter 53 minutters spill.

Norges best rangerte kvinnespiller må vinne enda en kamp for å nå hovedrunden og sikre seg fem WTA-peong. I tirsdagens kvalifiseringsfinale venter vinneren i oppgjøret mellom Sophie Chang, nummer 319 i verden, og Aymet Uzcategui, nummer 608 i verden.

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788