Viktor Durasovic

Durasovic røk ut i første runde

Viktor Durasovic mislyktes i første runde av Futures-turneringen på Den Dominikanske Republikk.

Viktor Durasovic mislyktes i første runde av Futures-turneringen på Den Dominikanske Republikk.

Den norske 20-åringen spiller sin første turnering etter å ha vunnet Futures-turneringen i Egypt for to uker siden. Solid innsats i høst har ført Durasovic opp på 409.-plass på ATP-rankingen, noe som er hans beste plassering i karrieren.

Mandag ventet Alejandro Gomez, nummer 622 på verdensrankingen, i første runde. Det endte ikke bra for Durasovic. Nordstrand-spilleren tapte det første settet 4-6, men slo tilbake med 12-10 i tiebreak i det andre settet. I det tredje settet ble det derimot tap 2-6 og nordmannen røk ut av turneringen.

Også de to neste ukene skal Durasovic spiller Futures-turneringer på Den Dominikanske Republikk som sesongavslutning.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788