Ruud og Giannessi lekte seg i Oslo | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Ruud og Giannessi lekte seg i Oslo | Tennis-Norge

Ruud og Giannessi lekte seg i Oslo

Casper Ruud og Alessandro Giannsessi vist seg fram for det norske tennispublikummet i Oslo Tennis Arena.

Den norske unggutten spilte for første gang i 2017 tenniskamp på hjemmebane i Oslo i en oppvisningskamp mot italienske Alessandro Giannessi. Italieneren er en god spiller og var rangert som nummer 84 på ATP-rankingen i juli. Nå er han nummer 153.

– Det er begrenset hvor seriøst vi tar oppvisningskamper. Det gjelder å ha det gøy, men man prøver å spille bra. Jeg synes det var bra, og vi hadde det moro, og jeg håpte folk koste seg, sier Casper Ruud til Tennis-Norge.

– Gøy
Foran hjemmepublikummet var det Ruud som trakk det lengste strået. Nordmannen vartet opp med flere fine vinnere og uortodokse slag. 18-åringen fra Snarøya vant 6-4, 6-3 over Giannessi.

– Det er alltid gøy å spille i Norge. Det var litt show og mye gøy. Det var bra at jeg vant. Han er ingen dårlig spiller, sier Ruud.

Også Giannessi trivdes med å spille i Oslo Tennis Arena på Hasle. Italieneren er for første gang i Oslo og Norge.

– Det er fint å være her. Jeg fikk se litt av byen i dag. Alt er flott her. Det var en god kamp og en fin opplevelse å spille mot Casper. Det er alltid moro å spille oppvisningskamper og bare slappe av litt når man spiller kamp, sier Giannessi til Tennis-Norge.

Flere kamper
Fredag fortsetter kampene i Oslo Tennis Arena under Collector Bank Norwegian Open. Fredag spiller Viktor Durasovic mot Giannessi, samt en doublekamp med Ruud og Malene Helgø mot Giannessi og Corinna Dentoni.

Lørdag er det duket for høydepunktet for norske tennisfans med Ruud mot Durasovic. Duoen møtes for første gang siden 2011.

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...