Casper Ruud

Ruud røk ut i Peru

Casper Ruud klarte ikke å ta seg videre fra første runde av ATP Challenger-turneringen i Lima.

Casper Ruud klarte ikke å ta seg videre fra første runde av ATP Challenger-turneringen i Lima.

Nordmannen har forhåpninger om å gjøre det bra i sesongavslutningen i Sør-Amerika. Unggutten skal spille tre turneringer i verdensdelen, men det begynte ikke bra for Ruud i Challenger-turneringen i den peruanske hovedstaden Lima.

Snarøya-gutten møtte Jose Hernandez-Fernandez fra Den Dominikanske republikk. 27-åringen er for øyeblikket rangert som nummer 431 i verden, men var i 2015 oppe på 179.-plass på ATP-rankingen og måtte kvalifisere seg for hovedrunden i turneringen.

Det første settet utartet seg på en unormal måte. Både Ruud og Hernandez-Fernandez slet med å holde serven. Ruud holdt serven kun en gang i settet, og dermed ble det avgjørende at motstanderen holdt serve to ganger. Det første settet endte 7-5 for Hernandez-Fernandez.

I det andre settet fikk Ruud en dårlig start. Den tidligere norgesmesteren lå under både 0-2 og 1-4. Selv om han utlignet til 3-4, klarte ikke nordmannen å hindre tap. Hernandez-Fernandez vant det andre settet med 6-3.

Ruud spiller i neste uke en ny Challenger-turnering i Sør-Amerika.

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788