Ulrikke Eikeri

Eikeri tapte jevn kamp mot sterk motstander

Ulrikke Eikeri spilte en god kamp, men tapte for spilleren rangert som nummer 140 på WTA-rankingen.

Ulrikke Eikeri spilte en god kamp, men tapte for spilleren rangert som nummer 140 på WTA-rankingen.

Den norske 24-åringen prøvde seg tirsdag i en 80.000-dollarsturnering for amdre uken på rad. Det var på forhåmd ventet en tøff kamp for formsterke Eikeri.

Motstander var nemlig Jamie Loeb. Til sammenligning er den amerikanske jenta med sin 140.-plass rangert bedre enn Norges beste tennisspiller, Casper Ruud, som er nummer 141 på ATP-rankingen. Amerikaneren vant nylig en 60.000-dollarsturnering.

  1. Likevel ble det en jevn kamp. Eikeri holdt følge i det første settet til 3-3, men så sviktet servingen og Loeb vant settet 6-3. I det andre settet lå Eikeri lenge på etterskudd, men utlignet til 5-5. Settet gikk til et tiebreak som ble jevnt, men Loeb sikret seg avansement med 7-5 i tiebreaket.

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788