Ulrikke Eikeri

Eikeri med ny seier i USA

Ulrikke Eikeri tok seg tiende seier på elleve kamper i første runde av 25.000-dollarsturneringen i Florence.

Ulrikke Eikeri tok seg tiende seier på elleve kamper i første runde av 25.000-dollarsturneringen i Florence.

Den norske 24-åringen er inne i en god periode. For snart to uker siden gikk Eikeri til topps i en 15.000-dollarsturnering på Hilton Head Island, mens i forrige uke ble hun nummer to i en 25.000-dollarsturnering i Sumter, kun slått av sterke Taylor Towsnend.

Onsdag var Eikeri tilbake på vinnersporet igjen. Nordstrand-spilleren møtte Erin Routliffe fra New Zealand. 22-åringen er nummer 842 i verden og måtte gjennom kvalifisering for å nå hovedrunden i Florence som ligger i den amerikanske delstaten South Carolina. Oslo-jenta vant 6-1, 6-2.

I andre runde venter vinneren i oppgjøret mellom femteseedede Emina Bektas, nummer 245 i verden, som nylig vant en 80.000-dollarsturnering, og Chieh-Yu Hsu, nummer 354 på WTA-rankingen.

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788