Ulrikke Eikeri

Eikeri med ny imponerende seier

Ulrikke Eikeri vant nok en gang i to sett - denne gangen i andre runde av 25.000-dollarsturneringen i Florence.

Ulrikke Eikeri vant nok en gang i to sett – denne gangen i andre runde av 25.000-dollarsturneringen i Florence.

Nordstrand-jenta fortsetter rekken med imponerende resultater. Eikeri har etter torsdagens seier vunnet elleve av de siste tolv kampene sine – og alle har hun vunnet i to sett. Det eneste tapet kom mot den sterke amerikaneren Taylor Townsend i finalen av 25.000-dollarsturneringen i Sumter søndag.

Torsdag var amerikanske Emina Bektas motstander. 22-åringen er femteseedet i turneringen og ligger som nummer 245 på WTA-rankingen. For en måned siden vant den amerikanske jenta en 80.000-dollarsturnering.

Oppgjøret mellom Eikeri og Bektas startet jevnt, men 24-åringen fra Norge fikk etter hvert overtaket og vant det første settet 6-3. Det andre settet hadde samme utvikling og på 5-3 fikk 24-åringen fra Norge flere matchballer. Hun misbrukte to stykker, før hun avgjorde kampen med 6-3 i sett nummer to.

I fredagens kvartfinale er Rebecca Peterson motstander. 22-åringen fra Sverige er nummer 211 i verden, men har en 119.-plass som sin beste rangering fra 2016. I september kvalifiserte jenta fra Stockholm seg til hovedrunden i US Open. I turneringen i Florence i den amerikanske delstaten South Carolina har hun i de to første rundene bare tapt tre games.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788