Eikeri tapte jevn duell mot svenske | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Eikeri tapte jevn duell mot svenske | Tennis-Norge

Eikeri tapte jevn duell mot svenske

Ulrikke Eikeri spilte en god kamp mot den sterke svensken Rebecca Peterson, men måtte se seg slått.

Den norske 24-åringen er i god form og viste også fredag i kvartfinalen i en 25.000-dollarsturnering i Florence lovende takter, men etter elleve seire på tolv kamper, ble det et tap mot Peterson fra Stockholm i en jevn kamp.

Peterson er fjerdeseedet i turneringen. På WTA-rankingen er den svenske 22-åringen nummer 22, men var for litt over ett år siden nummer 119. Så sent som i september i år kvalifiserte hun seg for hovedrunden i US Open. Svensken er høyt rangert med tanke på at hun har var borte fra tennisbanen fra november til juni. Både i 2014, 2015 og 2016 endte Peterson året blant de 200 beste.

At Eikeri ga motstand var derfor en god prestasjon. Den norske jenta ledet nemlig 2-0 i det første settet, men fikk det tøft utover i settet og tapte 3-6. Også i det andre settet startet Eikeri forrykende. Norstrand-jenta hadde ledelsen 3-0 og 4-1. På 4-1 hadde Eikeri gameball, men Peterson reduserte. Til slutt vant den svenske motstanderen 4-6.

I neste uke spiller Eikeri en 80.000-dollarsturnering i Macon og får dermed muligheten til å bryne seg på nye sterke motstandere.

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...