Pliskova gikk på overraskende tap i Kina | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Pliskova gikk på overraskende tap i Kina | Tennis-Norge

Pliskova gikk på overraskende tap i Kina

Karolina Pliskova har hatt en god sesong, men i WTA-turneringen China Open ble det tap allerede i tredje runde.

Den tsjekkiske tennisspilleren møtte rumenske Sorana Cirstea, nummer 44 på WTA-rankingen. Pliskova var favoritt foran oppgjøret, men klarte ikke å leve opp til favorittstempelet. Den rumenske motstanderen vant overraskende 6-1, 7-5.

I kvartfinalen møter Cirstea det latviske supertalentet Jelena Ostapenko. 19-åringen fikk en enkel reise i tredje runde. Det kinesiske hjemmehåpet Shaui Peng trakk seg nemlig fra oppgjøret mot Roland Garros-vinneren etter 15 minutter på 0-3. Også Carolina Garcia er klar for kvartfinale.

Onsdag tok Simona Halep revansj for tapet i US Open og slo samtidig Maria Sjarapova for første gang i karrieren. I alle de sju foregående møtene mellom Halep og Sjarapova er det russiske Sjarapova som har vært seierskvinnen. I andre runde av WTA-turneringen China Open vant Halep 6-2, 6-2 og tok seg videre til kvartfinale.

– Jeg er veldig glad for at jeg klarte dette. Det er min første seier over henne, og jeg vil bare nyte øyeblikket, sa Halep etter kampen, ifølge WTAs hjemmeside.

 

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...