Melanie Stokke

Stokke suste videre til kvartfinale

Melanie Stokke brukte en time og 15 minutter på å ta seg videre fra andre runde i 25.000-dollarsturneringen i Italia.

Melanie Stokke brukte en time og 15 minutter på å ta seg videre fra andre runde i 25.000-dollarsturneringen i Italia.

Norgesmesteren fortsetter å vise god form på tennisbanen. Forrige gang hun spilte en turnering gikk hun til topps i 25.000-dollarsturneringen i Bagnatica – hennes første tittel på nivået. Nå er Stokke klar for kvartfinale i Santa Margherita di Pula.

Torsdag møtte den norske 20-åringen kvalifiseringsspilleren Aymet Uzcategui. 21-åringen fra Venezuela er nummer 671 i verden, noe som er hennes beste plassering i karrieren etter blant annet å ha nådd en semifinale i en 15.000-dollarsturnering nylig.

Nordstrand-jenta Stokke ble derimot for sterk. Norges beste rangerte kvinnespiller, som er fjerdeseedet i turneringen, hadde god kontroll på oppgjøret og vant 6-3, 6-2.

I fredagens kvartfinale venter fjerdeseedede Deborah Chiesa. Den italienske 21-åringen har vist god form i det siste og var i semifinale i turneringen Stokke vant. Tidligere i august tapte jenta fra Italia finalen i en 25.000-dollarsturnering og en 60.000-dollarsturnering.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788