Melanie Stokke tennis

Stokke med knallseier i kvartfinalen: – Deilig følelse

Nok en god kamp av Melanie Stokke i Italia. Torsdag spilte hun seg til semifinale i 25.000-dollarsturneringen i Bagnatica.
FLYT: Tennisen går svært bra for Melanie Stokke i Bagnatica i Italia. Foto: Odd-Sølve I. Grannes.

Nok en god kamp av Melanie Stokke i Italia. Torsdag spilte hun seg til semifinale i 25.000-dollarsturneringen i Bagnatica.

20 år gamle Melanie Stokke (nummer 299 i verden) ser ut til å ha funnet storformen i Italia om dagen. Torsdag slo hun slo hun en tidligere topp 60-spiller i verden i andre runde. I kvartfinalen møtte hun enda sterkere motstand i andreseedede Kathinka Von Deichmann (178) fra Liechtenstein.

Kampen startet ikke all verden for den nybakte norgesmesterens del. Von Deichmann fikk det første bruddet til 2-1 ledelse. Da svarte Stokke med å bryte tilbake, og ta ledelsen i kampen 3-2. Nordstrand-spilleren fikk sin andre bruddmulighet i kampen på stillingen 4-3. Også den utnyttet hun effektivt for å vinne første sett 6-3.

Andre sett skulle bli ekstremt jevnt. Begge spillerne servet bedre og hadde mer kontroll på egen serve. Stokke lot ikke Von Deichmann komme til en eneste bruddmulighet i settet. Selv skaffet hun seg tre, hvorav en skulle bli avgjørende for settet. 20-åringen brøt til 5-4 som skulle holde inn til 6-4.

– Deilig følelse! Herlig seier, fortalte en fornøyd Stokke til Tennis-Norge etter kampen.

Stokke vant kvartfinalen i strake sett mot høyere rankede Von Deichmann med settsifrene 6-3 og 6-4. I semifinalen møter hun sjetteseedede Michaela Honcova (290) som slo fjerdeseedede Julia Grabher fredag.

Ikke bare er Melanie Stokke klar for kvartfinale i Bagnatica, men er i finale i double-turneringen også. Den kampen spilles fredag kveld. På spørsmål om hun var klar for finale i double samme kveld, svarte hun følgende:

– Ja, det skal bli moro!

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788