Nadal klar for sin tredje Grand Slam-finale i år

av | 10 september, 2017 - 11:51 | Grand Slam, US Open

Rafael Nadal har hatt et fantastisk år og har søndag muligheten til å skaffe seg sin andre Grand Slam-tittel i 2017.

Rafael Nadal har hatt et fantastisk år og har søndag muligheten til å skaffe seg sin andre Grand Slam-tittel i 2017.

På høsten i 2016 bestemte Nadal seg for å droppe resten av sesongen for å bli kvitt skadeproblemene og hvile kroppene som hadde hindret spanjolen fra å spille på siste beste i en lengre periode. Det skulle vise seg å være et sjakktrekk. Nå er 31-åringen klar for US Open-finalen. Tidligere i år han han tapt Australian Open-finalen og vunnet Roland Garros.

– Starten på året var veldig positiv, grussesongen uvirkelig, så det hjelper selvtilliten min og gjør meg mer rolig, og nå er jeg her i finalen – et godt resultat for meg allerede. Det er en god sesong for meg uansett om jeg taper, sier verdenseneren foran finalen, ifølge New York Post.

I finalen venter overraskelsen Kevin Anderson. Nummer 32 i verden har aldri tidligere vært i en Grand Slam-finalen. Fire ganger tidligere har Anderson møtt Nadal. Det har endt med tap alle gangene. Nadal er kjempefavoritt.

– Nadal er en av de største idrettsutøverne i verden, punktum. Han er en utrolig fighter. Han kontroller banen veldig godt. Jeg må virkelig vært dominant og kontrollere det skal jeg ha sjanse, sier Anderson foran kampen.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Finalen er satt i New York

Finalen er satt i New York

Det blir en reprise av 2021 finalen i US Open etter Daniil Medvedev gjorde ‘Det Umulige’ natt til lørdag.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Siste innlegg

Arkiv