Simen Sunde Bratholm. Tennis-Norge.

Bratholm vant kvalifiseringsfinale i Sverige

Simen Sunde Bratholm ble søndag klar for hovedrunden i en Futures-turnering i Sverige.

Unggutten Simen Sunde Bratholm ble søndag klar for hovedrunden i en Futures-turnering i Sverige.

Den norske 18-åringen vant lørdag første kvalifiseringsrunde 6-3, 6-1 over svenske Gustav Wogen. Søndag var det duket for kvalifiseringsfinale. Bratholm møtte urangerte Jonathan Stenberg. 28-åringen har en besteplassering som nummer 1616 på ATP-rankingen fra i fjor. Det var derimot nordmannen som viste seg å være best og vant 6-4, 6-4.

I første runde møter Heming-spilleren spanske David Jorda Sanchis. 23-åringen er nummer 702 i verden og har aldri vært bedre rangert. I sommer har spanjolen vært i tre semifinaler i Futures-turneringer. Bratholm tok seg nylig videre til andre runde i en Futures-turnering i Portugal.

Også Thomas Linge forsøkte å kvalifisere seg til turneringen i Sverige, men røk ut i første kvalifiseringsrunde.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788