Ulrikke Eikeri

Eikeri vant over skadd motstander

Ulrikke Eikeris motstander i første runde av 25.000-dollarsturneringen i Montreux måtte gi seg i det andre settet.

Ulrikke Eikeris motstander i første runde av 25.000-dollarsturneringen i Montreux måtte gi seg i det andre settet.

Den norske 24-åringen sto over norgesmesterskapet i Frognerparken, men er tilbake i spill denne uken i sveitsiske Montreux. Der jakter Eikeri sin tredje turneringsseier i en 25.000-dollarsturnering for året, og det hele begynte bra.

Eikeri møtte rumenske Daiana Negreanu, nummer 513 i verden. Oslo-jenta startet dårlig og lå under både 0-2, og 1-3, men tok ledelsen 5-3. Da valgte motstanderen å ta en medisinsk timeout, men fortsatte spillet, selv om hun tapte settet 3-6. I det andre settet ga Negreanu seg på 3-0 til Eikeri.

Norges best rangerte kvinnespiller møter vinneren i oppgjøret mellom Deborah Chiesa, nummer 287 i verden, og wildcardet Chiara Grimm, nummer 596 i verden. Nivået rankingsmessig på turneringen i Sveits er ikke avskrekkende med Elitsa Kostova, nummer 247 i verden, som den toppseedede spilleren.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788