Melanie Stokke

Det så bra ut for Stokke i kvartfinalen – så snudde det

Melanie Stokke fikk det tøft i kvartfinalen i 25.000-dollarsturneringen i Braunschweig mot tredjeseedet polakk. 
KVARTFINALE: Melanie Stokke tapte for Magdalena Frech i kvartfinalen i Tyskland. Foto: Tobias Fröhlich.

Melanie Stokke fikk det tøft i kvartfinalen i 25.000-dollarsturneringen i Braunschweig mot fjerdeseedet polakk. 

Den 20 år gamle norgesmesteren Melanie Stokke (nummer 305 i verden) spilte fredag sin tredje kamp på tre dager i turneringen i Tyskland. I første runde ble det seier mot Federica Arcidiacono (646), og på torsdag slo hun tyske Katharina Gerlach (422) i andre runde.

Fredag var det duket for kvartfinale mot fjerdeseedede Magdalena Frech (241). Stokke kunne neppe bedt om en bedre start da hun brøt polakken først til 2-0, for så å bryte Frech igjen til 4-0 i første sett. Den polske 19-åringen svarte med å bryte til 1-4 og 3-4, før Stokke igjen brøt til 5-3. Det skulle ikke holde inn til seier i første sett. Frech tok nemlig de fire neste gamene og vant settet 7-5 etter en times spill.

Dermed måtte Nordstrand-spilleren slå tilbake og vinne andre sett for å holde liv i kampen om semifinaleplassen. Det startet jevnt i andre sett, frem til stillingen stod 2-2. Da tok Frech over kampen, og vant fire games på rad for å vinne 6-2.

Stokke startet bra, men måtte altså gi tapt for høyere rankede Frech i strake sett med sifrene 5-7 og 2-6. 25.000-dollarsturneringen i Braunschweig er endte i kvartfinaletap for Stokke for denne gang. Kvartfinaleplassen gir den norske jenta ni nye ATP-poeng.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788