Ruuds første motstander i US Open er klar

av | 22 august, 2017 - 01:16 | Casper Ruud, US Open

Tiden er endelig kommet for Grand Slam-turneringen US Open, og Casper Ruud ble trukket mot kasakhstaner i første kvalifiseringsrunde.

KLAR: Nå braker det snart løs for Casper Ruud i US Open. Foto: Odd-Sølve I. Grannes, Tennis-Norge.

Tiden er endelig kommet for Grand Slam-turneringen US Open, og Casper Ruud ble trukket mot kasakhstaner i første kvalifiseringsrunde.

Det norske stortalentet fikk ikke direkteplass i US Open og må dermed gjennom kvalifisering for å nå hovedrunden. Nordmannen er seedet som nummer 11 i kvalifiseringen. Første hinder er Dmitry Popko (nummer 195 i verden). Den 20 år gamle kasakhstaneren har vunnet Tyrkia F8 Futures og USA F10 Futures i 2017.

Ruud (110) har i en lengre periode gjort det klart at det ble full satsning mot US Open i år. Nordmannen droppet blant annet årets norgesmesterskap for å satse på hard court.

Ruuds første kvalifiseringskamp spilles tirsdag på bane 10. Vinneren av oppgjøret møter enten Simone Bolelli (218) eller Daniel Brands (201) i andre kvalifiseringsrunde. Det er to rutinerte spillere som har karrierebeste som nummer 36 og nummer 51 på ATP-rankingen. Hovedrunden går fra 28. august til 10. september.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Slo fransk legende

Slo fransk legende

Casper Ruud slo Gael Monfils – klar for kvartfinale i Indian Wells.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv