Durasovic med grei trekning – Stokke heldig | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Durasovic med grei trekning – Stokke heldig | Tennis-Norge

Durasovic med grei trekning – Stokke heldig

Viktor Durasovic må slå flere tøffe spillere før en eventuell finale, mens Melanie Stokke slipper billig unna.

Durasovic er den klart største favoritten på herresiden i norgesmesterskapet i tennis, men har fått flere tøffe motstandere på sin side av tablået. 20-åringen risikere blant annet å møte Simen Sunde Bratholm i semifinalen. I tillegg er ungguttene Marcus Anker Aarthun Sulen og Karl Adrian Ringdal Nørstenæs potensielle motstandere.

Favoritten hadde trolig håpet på å unngå Bratholm og Fredrik Ask før en finale. Det er for øvrig svært åpent på den siden av tablået. I tillegg til Ask er svært mange av outsiderne mulige finalemotstandere for Durasovic.

På kvinnesiden er det ganske enkelt å slå fast at favoritten Melanie Stokke har fått en heldig trekning. Trolig er det kun Caroline Mürer Rhode-Moe som kan utfordre 20-åringen om en finaleplass. Outsiderne Astrid Wanja Brune Olsen, regjerende mester, og Andrea Raaholt er på kollisjonskurs i kvartfinalen. Etterpå venter trolig Malene Helgø.

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...