Tomic med sjokkuttalelser: – Jeg kjedet meg

Australske Bernard Tomics tapte på en umotivert måte for Mischa Zverev og sjokkerte med sine uttalelser etter kampen.

Australske Bernard Tomics tapte på en umotivert måte for Mischa Zverev og sjokkerte med sine uttalelser etter kampen i Wimbledon.

Tomic slo Zverev i to sett i oppkjøringsturneringen i Eastbourne, men i Wimbledon ble resultatet snudd på hodet. Der var det den tyske motstanderen som var sterkest med 6-4, 6-3, 6-4. Etter kampen har 24-åringen fra Australia fått mye kritikk for utsagnene sine på pressekonferansen.

– Jeg vet ikke hvorfor, men jeg kjedet meg litt der ute, for å være helt ærlig, sa Bernard Tomic etter tapet, ifølge Wide World of Sports.

– Finner ikke motivasjon
Tomic, som for øyeblikket er nummer 59 på ATP-rankingen, men på sitt beste har vært nummer 17 i 2016, sa rett ut at han manglet motivasjon.

– Dette er min åttende eller niende Wimbledon-deltakelse. Jeg er fortsatt bare 24 år, men det er tøft å finne motivasjon. Jeg klarte bare ikke å finne motivasjon ute på banen der i dag, sa Tomic og fortsatte:

– Å holde et trofé, og det å gjøre det bra gjør meg ikke tilfreds lengre. Jeg kunne ikke brydd med mindre om jeg ryker ut i første runde eller når fjerde runde av US Open. Jeg kommer til å spille i ti år til fordi jeg vet at jeg etter karrieren min ikke trenger å jobbe mer, sa Tomic.

Tomic valgte også å ta en medisinsk timeout iløpet av kampen, men var langt i fra skadet.

– Jeg prøvde bare å stoppe momentumet han hadde. Jeg brukte derfor den medisinske timeouten som en del av strategien min fordi jeg spilte veldig dårlig og følte meg ikke bra der ute, sa Tomic.

Kritiseres
Tomics innsats skapte også innsats skapte store reaksjoner på Twitter. Flere tennisfans skrev kritiske meldinger om australierens oppførsel.

https://twitter.com/jacobholmes783/status/882193668139925505

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788