Bernard Tomic

Tomic fyrer løs mot tennisfans i hjemlandet

Bernard Tomic ble straffet for uttalelsene sine etter tapet i første runde i Wimbledon. Nå fortsetter australieren å sjokkere med sjokkuttalelser.

Bernard Tomic ble straffet for uttalelsene sine etter tapet i første runde i Wimbledon. Nå fortsetter australieren å sjokkere med sjokkuttalelser.

Den australske 24-åringen sa, blant annet, at han kjedet seg i kampen han tapte for Mischa Zverev i første runde av Wimbledon. Det ble straffet med bot og i tillegg sa utstyrsleverandøren hans opp avtalen etter de kontroversielle uttalelsene.

I et intervju med den australske avisen Herald Sun gjør Tomic seg enda mer upopulær. Tennisspilleren måtte nemlig tåle mye tyn for sin ærlige uttalelser etter Wimbledon-exiten, men nå prøver han å slå tilbake.

– Du liker meg trolig ikke, men i en alder av bare 24 år kan dere bare drømme å ha det samme som jeg har i denne alderen. Jeg bryr meg ikke om jeg blir likt eller ikke, bare gå tilbake og drøm om ditt drømmehus eller -bil, mens jeg går og kjøper det, sier Tomic til avisa.

Uttalelsene og oppførselen får til og med Tomic’ far til å gå ut mot sønnen.

– Han er min sønn, jeg elsker ham, men jeg skammer meg over hvordan han tilnærmer seg dette. Det er ikke bra det han gjør. Jeg støtter ikke slik oppførsel, spesielt ikke i en så unik Grand Slam-turnering som Wimbledon. Du må respektere og følge reglene, du må jobbe hardt. Du må gi 100 prosent og utfordre deg selv, sier faren, John Tomic.

 

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788